Zelfs als je werkzaam bent op basis van een uitzendcontract, zijn er specifieke voorwaarden waaronder je bij ons de mogelijkheid kunt verkennen om een hypotheek af te sluiten. Indien je beschikt over een perspectiefverklaring van je uitzendbureau, zullen we je hypotheekaanvraag behandelen alsof je een vast contract hebt. Mocht je geen perspectiefverklaring ontvangen, dan zijn er nog steeds mogelijkheden om via ons een hypotheek af te sluiten. We moedigen je aan om de diverse opties te bekijken en te overwegen die geschikt kunnen zijn voor jouw situatie.

Perspectiefverklaring

Een perspectiefverklaring kun je verkrijgen bij je uitzendbureau als je momenteel werkt op basis van een uitzendcontract. Deze verklaring houdt niet alleen rekening met je contractuele overeenkomst met het uitzendbureau, maar kijkt ook naar je vooruitzichten op de arbeidsmarkt op basis van factoren zoals je opleidingsachtergrond, werkervaring, functie en vaardigheden.

Indien je geen perspectiefverklaring kunt bemachtigen, zullen we je aanvraag beoordelen op basis van het gemiddelde inkomen over de laatste drie jaar, waarbij het inkomen van het meest recente jaar als maximum geldt.

Wij begrijpen het belang van flexibiliteit en streven ernaar om diverse omstandigheden tegemoet te komen om je te helpen bij het verwezenlijken van je doel om een eigen woning te bezitten. Neem gerust de tijd om deze mogelijkheden te verkennen en neem contact met ons op voor verdere begeleiding en verduidelijking over hoe we je kunnen helpen in het hypotheekproces, afgestemd op jouw specifieke situatie en behoeften.